BEVEILIGING

Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring met elektronische voertuigbeveiliging, waardoor wij altijd
een adequate oplossing kunnen bieden voor het beveiligen van een specifiek voertuig tot een volledig wagenpark. Samen met onze leveranciers en klanten volgen wij de actuele trends en ontwikkelingen op dit gebied om de eindgebruiker optimaal van dienst te kunnen zijn.

Naast het leveren van deze systemen kunnen wij tevens de inbouw op locatie verzorgen door een SCM gecertificeerde monteur.

Onder het kopje beveiligen van een voertuig vallen de volgende mogelijkheden;

  • Startonderbreker
  • Auto Alarm
  • Voertuigvolgsysteem
  • Portable Tracker
  • Peilzender
  • Keyless Entry / Go beveiliging

Om bovenstaande beveiligingsopties te realiseren werken wij nauw samen met gerenommeerde merken in ieder segment van deze markt.

Bij een gecertificeerd auto alarm heeft u de keuze uit DEFA voertuig alarm oplossingen & Vodafone Automotive (voorheen Cobra).

Het beveiligen van uw voertuig door middel van een voertuigvolgsysteem en/of peilzender kan met de producten van Moving Intelligence en Faringwell.
En voor Keyless Entry / Go beveiliging zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Keyless Protector. Hieronder vindt u meer informatie over dit product.

Keyless Protector

Waarom de Keyless Protector?

Veel moderne auto’s zijn tegenwoordig uitgerust met keyless entry of keyless start. Het systeem ontgrendelt het voertuig automatisch zodra de autosleutel in de buurt komt, of zorgt ervoor dat de auto te starten is zonder de sleutel daadwerkelijk in het contact te steken. Keyless entry verhoogt het gebruiksgemak van uw auto aanzienlijk, maar zorgt tegelijkertijd voor een groot lek in de voertuigbeveiliging.

Hoe werkt de Keyless Protector?

De Keyless Protector is specifiek ontwikkeld om inbraak via een relay attack tegen te gaan. Er zijn natuurlijk ontzettend veel verschillende type autosleutels, maar vrijwel alle autosleutels maken gebruik van dezelfde soort batterijen. Om die reden is de Keyless Protector ontwikkeld op de batterij in plaats van op de autosleutel.

De Keyless Protector werkt als een soort klem om de batterij en wordt in het batterijencompartiment van de autosleutel geplaatst. De Keyless Protector is uitgerust met een bewegingssensor die automatisch de sleutel in slaap brengt zodra deze even stilligt. ‘In slaap’ betekent dat de verbinding tussen batterij en sleutel wordt opgeheven. Omdat de sleutel geen stroom krijgt kan het geen signalen meer afgeven en is daarmee onvindbaar voor hacking apparatuur. Zodra u de sleutel weer oppakt wordt de beweging geregistreerd en herstelt de Keyless Protector de verbinding tussen batterij en sleutel weer. U gebruikt de sleutel nu weer precies zoals u gewend bent, zonder extra handelingen.

Keyless protector
Cobra - Zandbergen AutomotiveCobra - Zandbergen Automotive