DEFA Power wallbox

Zandbergen Automotive B.V. is officieel importeur van DEFA Power Wallbox in de Benelux. DEFA Power, de oplossing voor het slim laden van elektrische en hybride voertuigen.

Wat is DEFA Power

‌DEFA Power is een hoogwaardige wallbox voor het laden van elektrische en hybride voertuigen. Onderscheidend door de hoge laadcapaciteit, ook bij warm weer, de gebruiksvriendelijke app en betrouwbare statusweergave. De DEFA Power is geproduceerd volgens de hoogste gecertificeerde standaarden, daarmee zijn veiligheid, betrouwbaarheid en maximale prestaties optimaal gegarandeerd.

Welke voordelen biedt DEFA Power

DEFA Power biedt de slimste manier om op te laden met maximale prestaties tegen de beste prijs. Onderstaand een aantal voordelen van DEFA Power.

Gebruiksvriendelijkheid

Laadcyclus is eenvoudig te activeren en te volgen in de mobiele DEFA Powersmart app met duidelijke instellingen voor privé of zakelijk gebruik. Laad informatie is ook accuraat via het info display op de unit aanwezig.

Kostenbesparing

De slimme laadtechnologie volgt ingesteld uurtarief, dus nooit laden op dure piekmomenten als je dat niet wilt. Sterker nog…de unit is voorbereid om stroom uit de auto terug te leveren, dat biedt extra perspectief om te besparen in de toekomst.

Prestaties

De snelst mogelijke oplaadtijd door innovatieve (loadbalancing) techniek en een solide vaste verbinding vanaf de unit met maar liefst 6 meter kabel.

Betrouwbaarheid

De units zijn uitgerust met geavanceerd koelingssysteem, dit zorgt ervoor dat ook met warm weer er zonder risico voor oververhitting maximaal geprofiteerd kan worden van beschikbare laadstroom.

Veiligheid

De DEFA Power producten worden geproduceerd onder de strengste gecertificeerde productienormen waardoor gebruikers met goed gevoel gebruik kunnen maken van de unit onder alle omstandigheden.

Meer weten over DEFA Power?

Laad elektrische auto’s nu thuis of op kantoor slim, snel en veilig met de DEFA Power Smart EV Wallbox. Meer weten over de mogelijkheden en prijzen? Neem contact op.

DEFA Power